Adopce afrických dětí na dálku

OBRÁZKY OD AFRICKÝCH DĚTÍ

V rámci Vánoční Benefice bude kromě samotné aukce možné na podporu knihovny v Conakry a posílení prevence proti šíření viru ebola přispět i zakoupením drobnějších dárkových předmětů. Mezi nimi jsou i obrázky malované přímo guinejskými dětmi!

V Guineji nemají děti k rozvoji kreativity a uměleckého cítění zatím tolik příležitostí, život pod hranicí chudoby většiny rodin znamená, že děti musí ve volném čase především pracovat, a ani ve školách tomu není věnována pozornost. Nyní v rámci výtvarného kroužku organizovanému našimi guinejskými koordinátory, tak mnohé z dětí držely vůbec poprvé v životě v ruce štětec! Byla to pro ně tak velká výzva, ale do malování se pustily s obrovským zaujetím a láskou.

Výsledek můžete ocenit sami v rámci Vánoční benefice pro Guineu tuto sobotu 6.12. na Magistrátu hl. m. Prahy (benefiční aukce začíná od 16:30hod, obrázky však budou k dispozici již během celého Afrického dne, který ve stejných prostorách začíná od 13hod.)

Přijďte se v sobotu podívat do krásných reprezentačních prostor, zakoupit originální vánoční dárky a zároveň tak pomoci africkým dětem!

AFRICKÝ DEN
kdy a kde: 6.12.2014 od 13 hod. Magistrát hl.m.Prahy
(Africký den vyvrcholí Vánoční benefici pro Guineu, která začíná v 16:30)

Jazyk stránek

Právě adoptováno: 546

K adoptování: 9

Přihlášení

Uživatelské jméno:
Heslo:
Zaregistrovat se
Zapomenuté heslo

Napište nám

Váš E-mail: